Stop navigatie
Havo-5 thema 3 Voeding
Voeding
Leerdoelen
Inhoud
Voeding
Voedingsmiddelen en voedingsstoffen
Koolhydraten
Zoetstoffen
Eiwitten
Aminozuren
Vorm en functie
Enzymen
Vetten
Functie vetten
verschillende vetten
cholesterol
Vitaminen
Vitamine A
Vitamine B
Vitamine C
Vitamine D
Vitamine E
Vitamine K
Water
Mineralen
Spoore elementen
Aantonen van voedingsstoffen
Verteringsstelsel van de mens
Mond
Slokdarm
Maag
Hongergevoel
Twaalfvingerige darm
Alvleesklier
Hormonen
Lever
Dunne darm
Nuchtere darm
Kronkelende darm
Blinde darm
Resorptie
Lactose intolerantie
Coeliakie
Dikke darm
Endel darm
Gezonde voeding
Voeding en gezondheid
Cardovasculair
Hypertensie
Diabetes
Kanker
Dieëten
Gezondheidsgoeroes
Voedselkwaliteit
Beschermen van voedsel
Conserveren van voedsel
Additieven
Voedsel en waren autoriteit
Voedselbereiding
Voedingsproblemen
Diabetes type II
Anorexia Nervosa
Boulemia Nervosa
Obesitas
Mondiale problematiek
Evolutie van vertering
Biologische begrippen
Toets
Exameneisen
Evaluatie
«
Vorige
|
Volgende
»
Hypertensie
Hypertensie:
Risicofactoren
zijn:
leeftijd
erfelijkheid
obesitas
zout inname
alcohol gebruik
«
Vorige
|
Volgende
»
Made with eXeLearning
(Nieuw venster)