Stop navigatie
VWO3 thema 1 verbranding en ademhaling
Voeding
Leerdoelen
Inhoud
Voeding
Voedingsmiddelen en voedingsstoffen
Koolhydraten
Eiwitten
Vetten
Functie vetten
Vitaminen
Water
Mineralen
(Niet) Essentiƫle voedingsstoffen
Verteringsstelsel van de mens
Enzymen
Gebit
Mond
Slokdarm
Maag
Twaalfvingerige darm
Alvleesklier
Lever
Dunne darm
Blinde darm
Resorptie
Dikke darm
Endel darm
Gezonde voeding
Voeding en gezondheid
Dieƫten
Voedingsproblemen
Diabetes type II
Anorexia Nervosa
Boulemia Nervosa
Obesitas
Mondiale problematiek
Voedselkwaliteit
Conserveren van voedsel
Additieven
Voedsel en waren autoriteit
Voedselbereiding
Voeding en vertering bij zoogdieren
Nadenken over eten
Product informatie
Evolutie van vertering
Begrippenlijst
Toets
«
Vorige
|
Volgende
»
Begrippenlijst
Bijlagen
Bvj-2vg-T2-begrippenlijst.pdf
(Nieuw venster)
«
Vorige
|
Volgende
»
Made with eXeLearning
(Nieuw venster)