Stop navigatie
VMBO gt-2 thema 2 Voeding en vertering
Voeding en vertering
Leerdoelen
Inhoud
Voeding
Voedingsmiddelen en voedingsstoffen
Eiwitten
Koolhydraten
Vetten
Water
Mineralen
Vitaminen
Verteringsstelsel van de mens
Gebit
Enzymen
Organen
Mond
Slokdarm
Maag
Twaalfvingerige darm
Lever
Alvleesklier
Dunne darm
Resorptie
Blinde darm
Dikke darm
Endel darm
Gezonde voeding
Voeding en gezondheid
Dieëten
Voedingsproblemen
Diabetes type II
Anorexia Nervosa
Boulemia Nervosa
Obesitas
Mondiale problematiek
Voedselkwaliteit
Conserveren van voedsel
Additieven
Voedsel en waren autoriteit
Nadenken over eten
Minder vlees eten
Product informatie
Begrippenlijst
Toets
«
Vorige
Toets
Licentie:
eigendomslicentie
«
Vorige
© M. Knol
Made with eXeLearning
(Nieuw venster)